Butterfly
FrançaisEnglishNederlands
Gusta van Dobbenburgh

We l k o m !


 
Een website voor coaching en kunst onder één dak.  Het was een bewuste keuze; inspiratie voedt creativiteit, voedt (beeldende) kunst, voedt ontdekken, voedt coaching, nieuwe ideeën en perspectieven, innovatie enzovoort. 

Dit coachingsgedeelte richt zich op expats/internationals en hun partners en biedt hen ondersteuning bij het leven in een nieuw land. Veel gestelde vragen: hoe flexibel moet je zijn in een andere economie, hoe de kloof tussen culturen overbruggen? Hoe ga je om met een nieuwe, buitenlandse arbeidsmarkt? Waar moet je heen, hoe bereid je je voor? Hoe maak je van je nieuwe leven een succes? 

Maar ook: hoe ga je om met de eenzaamheid in een nieuw land, wat heeft het te bieden aan partners, hoe houd je de familiedialoog gaande onder de nieuwe omstandigheden?

Solutions for Life heeft een reeks workshops ontworpen om je te helpen de antwoorden te vinden. Een paar onderwerpen: Verandering en succes, Innovatie en de zoektocht naar een baan, Het succesvolle sollicitatiegesprek, Hoe presenteer je jezelf zo goed mogelijk. Natuurlijk coachen we ook face to face. Onze oplossingsgerichte aanpak helpt je om erachter te komen wat je wilt doen met je nieuwe leven en hoe je dat tot stand brengt.

"Want ondanks de elektronische en digitale communicatie van deze tijd, gaat er niets boven persoonlijk contact."

Tot gauw,

Gusta van Dobbenburgh  
 


"Gusta, ik heb geen idee hoe jouw methode werkt, maar die WERKT heel goed. Ik denk dat mijn houding het meest veranderd is. Ik probeer me minder zorgen te maken. Ik probeer te kijken naar de mogelijkheden, niet naar de moeilijkheden en blij te zijn met wat ik heb, dus heel erg BEDANKT! 
N.K.   Wetenschapper
 
- Mijn workshop over 'Het interview, voorbereiden op een stralende presentatie' had niet beter kunnen verlopen. De reacties in het algemeen waren: 'uitermate positief', er waren diverse verzoeken om een langere workshop met 'meer tijd voor nog meer tips en oefeningen', opmerkingen over het 'zeer interessante onderwerp' en het was: 'zeer informatief, met zeer bevredigende antwoorden; gewoon uitstekend.'   Wat kan ik me nog meer wensen?   

- "Eén sessie volstond om een idee te krijgen over hoe ik verder wil met mijn carrière. Dankzij Gusta ben ik klaar om mijn vaardigheden, ervaring en ambities te presenteren aan toekomstige werkgevers. Bedankt!"
G. B.   Operations Manager 
 
- "Gusta's coaching gaf me een duidelijk perspectief m.b.t. het zoeken naar een baan door me nieuwe ideeën aan te reiken. Ik leerde me af te vragen wat het is dat ik echt wil, en realistisch te zijn in wat ik nastreef. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik verschillende banen kan verkennen en hoe ik me te allen tijde goed kan voorbereiden."          
H.M.   Medisch Neurowetenschapper© Gusta van Dobbenburgh