Butterfly
FrançaisEnglishNederlands

Workshops

W o r k s h o p s 

De dagen van een baan-voor-het-leven liggen ver achter ons. We veranderen vaker dan ooit van werk, en we moeten inventiever en creatiever zijn om die veranderingen tot een succes te maken. Expatriates zijn moedige, avontuurlijke mensen die beter dan wie ook weten wat het betekent een international leven te leiden vol uitdagingen. Naast de verandering van land en cultuur kan ook het zoeken naar de nieuwe baan een uitdaging vormen. Voor de partner is het vinden van werk soms nog lastiger omdat die vaak pas begint met zoeken als de broodwinner al aan de slag is en dus geisoleerder het proces ingaat.
Het begrip innovatie bestaat al lang, maar de invloed van de huidige golf van innovatieve veranderingen in de wereldindustrie (op het gebied van produktverbetering, de manier waarop bedrijven worden geleid, architectuur functioneert, etc.) vergt ook een creatieve verandering op een persoonlijk niveau. Zonder enige twijfel geldt verandering ook voor de job hunt.

Innovatie is zo ook een vereiste geworden op micro niveau, vragend om originaliteit, nieuwe overwegingen, inzichten en perspectieven van de kant van het individu.

Wij ontwikkelen onze eigen workshops die je in dit proces stimuleren zodat je internationale avontuur een positieve en rijke ervaring wordt. We vergemakkelijken je verblijf door algehele steun, focus op de job hunt waar nodig, terwijl je je ondertussen volledig gemotiveerd op je persoonlijke succes kunt richten.E n i g e  o n d e r w e r p e n


- Verandering en succes; laat ze voor je werken

- The job hunt: wees innovatief

- Het interview; voorbereiding op een schitterende presentatie

- Wat wil ik eigenlijk: hoe creeer je een leven en een baan die bij je passen? 


Deze  onderwerpen kunnen als pakket of apart gegeven worden. We stellen ook workshops samen op speciaal verzoek. 

 

 


 

O n z e  E x p e r t i s e  


- ICF certificaten and expert training ervaring met internationaal erkende scholen en training programma's

- Uitgebreide professionele ervaring in coachen, consulten en trainen/onderwijzen met internationale clienten

- Creativiteit die resulteert in onverwachte, innovatieve ideeen

- Energie die nieuwe perspectieven en inzichten in gang zet  

- Volledig begrip, door onze eigen internationale ervaringen, voor diegenen die soortgelijke levens leiden

- Levendige, inspirerende workshops in een multiculturele setting die aansporen tot leren middels goed ontworpen, interactieve programma's (voor clienten met een open attitude en een gevoel voor humor)


Lest best: coaches zijn altijd geinteresseerd in mensen en bieden persoonlijke steun bij datgene wat je interesseert, motiveert en wat je wilt bereiken, terwijl je al doende moedige keuzes maakt en persoonlijke veranderingen aanbrengt in je leven.© Gusta van Dobbenburgh